AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının bardağını kırmak

Kahve falında başkasının bardağını kırmak

Kahve falında başkasının bardağını kırmak rahat bir hayat yaşayacağına, iyi şeyler yaşayacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının bardağını kırmak gördüyseniz:

  • Eski fikirler yeni başlangıçlara neden olabilir.

Kahve falında bardak yıkarken kırmak sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine delalettir.

Kahve falında çay bardağı kırmak sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, büyük düşüneceğine tabir olunur.

Kahve falında su dolu bardak kırmak fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına alamet eder.

Kahve falında boş çay bardağı kırmak hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna rivayet eder.

Kahve falında cam bardağı kırmak ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında bardağı kırmak onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine delalet eder.

Kahve falında su bardağı kırmak haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında cam bardak kırmak kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir