AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardağı kırmak

Kahve falında bardağı kırmak

Kahve falında bardağı kırmak asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, işlerinde verimin artacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bardağı kırmak gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı korumanızı veya bütçe yapmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında cam bardak kırmak eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafada bardak kırmak kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında içki bardağı kırmak geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, idealist davranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabak bardak kırmak uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında su bardağı kırmak hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına inanılır.

Kahve falında başkasının evinde bardak kırmak önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında birinin kafasında bardak kırmak başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su dolu bardak kırmak hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir