AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardak yıkarken kırmak

Kahve falında bardak yıkarken kırmak

Kahve falında bardak yıkarken kırmak dertlerine derman arayacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bardak yıkarken kırmak gördüyseniz:

  • Duygusal başlıklı konuların sizi yavaşlatmasına veya yaratıcılığınızı engellemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında bardağı atıp kırmak moral olarak çok iyi hissedeceğine, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında boş çay bardağı kırmak aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında boş bardak kırmak yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kupa bardak kırmak orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine inanılır.

Kahve falında bardak kırmak kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla bardak kırmak hayatının afiyette geçeceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulaşık yıkarken bardak kırmak borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına işarettir.

Kahve falında cam bardağı kırmak ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir