AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam bardakla su içmek

Kahve falında cam bardakla su içmek

Kahve falında cam bardakla su içmek yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, başına türlü belalar geleceğine delalet eder.

Kahve falında cam bardakla su içmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler mevcut planlarda ufak bir etki yapacağına inandığı bilgi veya haberleri sizin kadar heyecanlı karşılamayabilirler.

Kahve falında cam bardakla su içmek işinde itibar edineceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam bardaktan su içmek çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, sarsılacağına rivayet eder.

Kahve falında cam bardak çay içmek sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, çok daha büyük adımların atılacağına inanılır.

Kahve falında cam bardakta çay içmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam bardağa su doldurmak daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam bardakta su vermek rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam su bardağı görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına yorulur.

Kahve falında cam bardakta su görmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir