AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacak kılı kesmek

Kahve falında bacak kılı kesmek

Kahve falında bacak kılı kesmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına delalettir.

Kahve falında bacak kılı kesmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi beslemeye zaman ayıramamanızın nedeni çok çalışmanız olabilir.

Kahve falında bacak kıllarını kesmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacak kılı kesmek toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bacaklarını kesmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize işaret eder.

Kahve falında başkasının bacağını kesmek fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine rivayet eder.

Kahve falında koyun bacağı kesmek sıkıntısının biteceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında bacağını kesmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kol bacak kesmek lüks içinde olacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında köpek bacağı kesmek zor durumlarda kalacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir