AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi bacağını kesmek

Kahve falında kendi bacağını kesmek

Kahve falında kendi bacağını kesmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında kendi bacağını kesmek gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizin de desteğiyle cazibeniz artıyor.

Kahve falında kendi bacağını kesmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına işarettir.

Kahve falında koyun bacağı kesmek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında bacaklarını kesmek bereketin ve verimin hâkim olacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının bacağını kesmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kol bacak kesmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine tabir olunur.

Kahve falında bacağını kesmek ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına delalet eder.

Kahve falında köpek bacağı kesmek her daim Allah yolunda olacağına, karanlıkların aydınlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıçakla bacak kesmek başarıları ile konuşulacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir