AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağı öpmek

Kahve falında ayağı öpmek

Kahve falında ayağı öpmek el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağı öpmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz duygusal maceralar yüzünden aşırı harcama yapma meylindesiniz.

Kahve falında ayağı öpmek maneviyatını daha ön planda tutacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında ölen birinin ayağını öpmek daha isabetli kararlar alacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine delalettir.

Kahve falında bir kızın ayağını öpmek onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına yorulur.

Kahve falında ölen kişinin ayağını öpmek ilişkilerin noktalanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin ayaklarını öpmek sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının ayağının altını öpmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayan ayağı öpmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babanın ayağını öpmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir