AnaSayfa / Genel / Kahve falında çoraplı ayak görmek

Kahve falında çoraplı ayak görmek

Kahve falında çoraplı ayak görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine delalettir.

Kahve falında çoraplı ayak gördüyseniz:

  • Etkili pozisyondaki kişilerle iletişim kurmanız uzun süreli etkiler bırakmanızı sağlayabilir.

Kahve falında ayağa siyah çorap giymek hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağından çorap çıkardığını görmek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çoraplı ayak görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında ayağa çorap giymek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında ayağını çorapsız görmek ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ayağında siyah çorap görmek işlerinde yeni bir sayfa açacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağından çorap çıkarmak mutluluğunun da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında ayağa çorap giydirmek iyi hissedeceğine, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir