AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağından çorap çıkarmak

Kahve falında ayağından çorap çıkarmak

Kahve falında ayağından çorap çıkarmak çevresindekilerle arasının açılacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, para kazanmasına da vesile olacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağından çorap çıkarmak gördüyseniz:

  • Sakinlik ön planda olmazsa sorun çıkabilir.

Kahve falında ayağından çorap çıkarmak sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına işarettir.

Kahve falında çorap çıkarmak ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz çorap çıkarmak sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün çorabını çıkarmak hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine inanılır.

Kahve falında birinin çorabını çıkarmak görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında çorabı çıkarmak işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında üst üste çorap çıkarmak yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında çoraplarını çıkarmak sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, köşeye sıkıştıracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir