AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağını çorapsız görmek

Kahve falında ayağını çorapsız görmek

Kahve falında ayağını çorapsız görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağını çorapsız gördüyseniz:

  • Sonradan kolay, kolay geri alamayacağınız kararlardan kaçınmalısınız.

Kahve falında birinin ayağına çorap giydirmek halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağa çorap giydirmek üzüntülerinin biteceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında ayağından çorap çıkardığını görmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, mutlu bir evliliğe tabir olunur.

Kahve falında ayağa siyah çorap giymek hem yıpranacağına, atılım yapacağına işarettir.

Kahve falında ayağında yırtık çorap görmek yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, çok başarılı olunacağına delalettir.

Kahve falında ayağında beyaz çorap görmek zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına alamet eder.

Kahve falında ayağından çorap çıkarmak kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağında siyah çorap görmek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir