AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamamda su dökmek

Kahve falında hamamda su dökmek

Kahve falında hamamda su dökmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, belki ölümler görüleceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, sorunlarından arınacağına, nefsine uyacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamamda su dökmek gördüyseniz:

  • Talepler ya da genel konular stres yaratabilir.

Kahve falında hamamda su dökmek göğüs germek zorunda kalınacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamamda su içmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında hamam suyu görmek aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkasından su dökmek güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında başına su dökmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vişne suyu dökmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, aralarından su sızmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanan sobaya su dökmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi mezarına su dökmek sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, yeni yollara girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir