AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının avret yerine bakmak

Kahve falında başkasının avret yerine bakmak

Kahve falında başkasının avret yerine bakmak iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, çevre değiştireceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine delalettir.

Kahve falında başkasının avret yerine bakmak gördüyseniz:

  • Ya da başkalarının mantık hataları nedeniyle zor durumlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında başkasının avret yerine bakmak her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Kahve falında avret yerine bakmak iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına işaret eder.

Kahve falında kadının avret yerine dokunmak kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine yorulur.

Kahve falında idrar yerine kan aktığını görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine delalet eder.

Kahve falında gelinlik yerine elbise giymek bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni bir iş yerine taşınmak çok kötü olaylar yaşayacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının yerine imza atmak çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine işarettir.

Kahve falında para çalıp yerine koymak yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir