AnaSayfa / Genel / Kahve falında para çalıp yerine koymak

Kahve falında para çalıp yerine koymak

Kahve falında para çalıp yerine koymak elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, borçlarının ödeneceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında para çalıp yerine koymak gördüyseniz:

  • Bir süredir yere çakılmış izlenimi veren ortak kaynaklarla bağlantılı veya duygusal iş birlikleri hız kazanabilir.

Kahve falında para çalıp yerine koymak bağının ve bahçesinin de artacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişini yerine takmak ilerleyeceğine ve kalkınacağına, kudreti ve cesareti bulacağına işarettir.

Kahve falında birinin yerine oturmak atılıma geçeceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eğlence yerine gitmek eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine inanılır.

Kahve falında yeni bir iş yerine taşınmak işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine alamet eder.

Kahve falında balık yerine yılan tutmak eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, kimseyle konuşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının yerine askere gitmek eşler arasına kara kedi gireceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine inanılır.

Kahve falında yas yerine gitmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir