AnaSayfa / Genel / Kahve falında avret yerine bakmak

Kahve falında avret yerine bakmak

Kahve falında avret yerine bakmak maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında avret yerine bakmak gördüyseniz:

  • Özel meseleleri tartışmaktan çekinmemeniz yeni alanlar keşfetmenizi sağlayacak cevaplara ulaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında avret yerine bakmak maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına yorulur.

Kahve falında başkasının avret yerine bakmak çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kadının avret yerine dokunmak üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin yerine imza atmak hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin yerine geçmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, başarıların devamlı olacağına delalettir.

Kahve falında başkasının yerine sınava girmek gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, duymadığı sözleri duyacağına delalettir.

Kahve falında dişi yerine takmak çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına inanılır.

Kahve falında gelinlik yerine elbise giymek kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir