AnaSayfa / Genel / Kahve falında idrar yerine kan aktığını görmek

Kahve falında idrar yerine kan aktığını görmek

Kahve falında idrar yerine kan aktığını görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, önünün açık olacağına işarettir.

Kahve falında idrar yerine kan aktığını gördüyseniz:

  • Metafizik konulara ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında idrar yerine kan aktığını görmek hayır ve bereketin artmasına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında gözyaşı yerine kan görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişini yerine takmak kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşen dişi yerine takmak ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, yurtdışına gidileceğine delalet eder.

Kahve falında dişi yerine takmak yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadının avret yerine dokunmak kolay ve güzel bir hayatı olacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının yerine geçmek her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eğlence yerine gitmek eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir