AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bir iş yerine taşınmak

Kahve falında yeni bir iş yerine taşınmak

Kahve falında yeni bir iş yerine taşınmak hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına alamet eder.

Kahve falında yeni bir iş yerine taşınmak gördüyseniz:

  • Stresi azaltmanın yolunu bulmanız gerekiyor.

Kahve falında yeni bir iş yerine taşınmak iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iş yerine çiş yapmak hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, yönetici olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eğlence yerine gitmek edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının yerine namaz kılmak çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yerine geçmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının yerine gelinlik giymek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının avret yerine bakmak sıkıntıların çözüme ulaşacağına, hayırlı bir yuva kuracağına tabir olunur.

Kahve falında avret yerine bakmak isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, geçim derdinin son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir