AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yerine imza atmak

Kahve falında başkasının yerine imza atmak

Kahve falında başkasının yerine imza atmak iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında başkasının yerine imza atmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız ilerlemenizi engelliyor olabilir.

Kahve falında başkasının yerine imza atmak yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında birinin yerine imza atmak ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının yerine sınava girmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına yorulur.

Kahve falında ziyaret yerine gitmek sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iş yerine çiş yapmak kazancın günden güne artacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında para çalıp yerine koymak çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yerine geçmek şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yas yerine gitmek yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, işveren pozisyonuna geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir