AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik yerine elbise giymek

Kahve falında gelinlik yerine elbise giymek

Kahve falında gelinlik yerine elbise giymek geçimini daha rahat sağlayacağına, iyi geçiminin biteceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, şifa edineceğine, hanesindeki rızkın da artacağına delalet eder.

Kahve falında gelinlik yerine elbise giymek gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu korumalısınız.

Kahve falında gelinlik yerine elbise giymek iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına işarettir.

Kahve falında başkasının yerine gelinlik giymek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, kazancının da aynı oranda artacağına inanılır.

Kahve falında birinin yerine oturmak fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına inanılır.

Kahve falında yas yerine gitmek güvensizlik duymaya, kalabalık bir aileye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iş yerine çiş yapmak hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişini yerine takmak rızkının bollaşacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına yorulur.

Kahve falında başkasının yerine askere gitmek kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, lükse ve konfora kavuşacağına yorulur.

Kahve falında eğlence yerine gitmek uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir