AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının avret yerine dokunmak

Kahve falında kadının avret yerine dokunmak

Kahve falında kadının avret yerine dokunmak düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına delalet eder.

Kahve falında kadının avret yerine dokunmak gördüyseniz:

  • Küçük şeylere takılmak veya sinirlenmek genel manzaranın kaçması anlamına gelebilir.

Kahve falında kadının avret yerine dokunmak yatırımlarının kendisine kar getireceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının avret yerine bakmak devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avret yerine bakmak yeni işlerin geleceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının yerine sınava girmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına tabir olunur.

Kahve falında eğlence yerine gitmek sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, maddi olarak zor bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında gözyaşı yerine kan görmek büyük bir ilgi ve değer göreceğine, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine yorulur.

Kahve falında birinin yerine imza atmak eve huzurun ve bereketin geleceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yas yerine gitmek onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir