AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük altın saymak

Kahve falında büyük altın saymak

Kahve falında büyük altın saymak huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük altın saymak gördüyseniz:

  • Sıkıştığınız anda ise gevşeyip sakin kafayla düşünmeye çalışın.

Kahve falında büyük altın saymak çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın saymak huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına inanılır.

Kahve falında başkasının altınlarını saymak yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine delalet eder.

Kahve falında altın görüp saymak babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, yolunun açık olacağına delalet eder.

Kahve falında altın bilezik saymak onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük altın saymak kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına delalettir.

Kahve falında altın ve para saymak kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında altın lira saymak hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, kazancın artmasına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir