AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi ameliyat olurken görmek

Kahve falında anneyi ameliyat olurken görmek

Kahve falında anneyi ameliyat olurken görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında anneyi ameliyat olurken gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili bir kadına karşı dikkatli olmanız gerekmektedir.İş iniz bir kadının hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir.

Kahve falında anneyi ameliyat olurken görmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ameliyat olurken görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına işaret eder.

Kahve falında eşini ameliyat olurken görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birini ameliyat olurken görmek ekmeğinin de artacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini ameliyat olurken görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini sakal traşı olurken görmek kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasını sünnet olurken görmek bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, işlerin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini traş olurken görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir