AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayan kedi görmek

Kahve falında ağlayan kedi görmek

Kahve falında ağlayan kedi görmek fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağlayan kedi gördüyseniz:

  • Şahsi bilgilerinizi diğerleriyle paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında kedinin ağzında balık görmek engellerin aşılacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine delalet eder.

Kahve falında kedi ağzında fare görmek birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin ağzında yılan görmek kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzında kedi görmek günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine delalet eder.

Kahve falında kedinin ağzında fare görmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedi ağlaması görmek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ağlayan kedi görmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birini ağlarken görmek yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir