AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi ağzında fare görmek

Kahve falında kedi ağzında fare görmek

Kahve falında kedi ağzında fare görmek sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, gelişiminin hız kazanacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi ağzında fare gördüyseniz:

  • Kıskançlıklar veya çekememezlikler manipülasyon içeren diyaloglara neden olabilir.

Kahve falında kedinin ağzında fare görmek yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına işarettir.

Kahve falında kedi ağzında fare görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına alamet eder.

Kahve falında ağzından fare çıkarmak bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağlayan fare görmek gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından fare çıktığını görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzına fare girmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine inanılır.

Kahve falında fareyi ağzına almak sevinçli bir hayat süreceğine, kısmetlerin azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzında fare görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir