AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini ağlarken görmek

Kahve falında ölmüş birini ağlarken görmek

Kahve falında ölmüş birini ağlarken görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini ağlarken gördüyseniz:

  • Sizi baskı altında tutan veya öyle hissettiren kişiler olabilir.

Kahve falında birinin ağzını dikmek zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, kazancının çok düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağlayarak birini aramak işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında ağlayarak bağırdığını görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzı tutulmak oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağlayarak fatiha okumak düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında ağzından diş çıktığını görmek kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağzından balık çıktığını görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, yediği ekmeğin verimli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kan ağlayan birini görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir