AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin ağzında yılan görmek

Kahve falında kedinin ağzında yılan görmek

Kahve falında kedinin ağzında yılan görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, şansa, adını aklamayı başaracağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin ağzında yılan gördüyseniz:

  • Eğlence isteğinizde aşırılıklar gözleniyor.

Kahve falında kedinin ağzında yılan görmek evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedi ağlaması görmek çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin ağzında fare görmek çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında ağlayan kedi görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi ağzında fare görmek maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında kedinin ağzında balık görmek kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına delalettir.

Kahve falında ağzında kedi görmek maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanı ağzına sokmak dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir