AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzında kedi görmek

Kahve falında ağzında kedi görmek

Kahve falında ağzında kedi görmek bolluğa kavuşacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, kişinin malını kaybedebileceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzında kedi gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular hala sizin kendinizi işinize vermenizi kısmen engelliyor olabilir.

Kahve falında kedinin ağzında fare görmek edilen duaların kabul edileceğine, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağlayan kedi görmek insanların kendisine her zaman destek olacağına, rahat şekilde geçineceğine alamet eder.

Kahve falında kedi ağlaması görmek kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında ağzında kedi görmek işinde istediği başarıyı elde edeceğine, kötü haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi ağzında fare görmek emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin ağzında balık görmek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kedinin ağzında yılan görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında yakını ağlarken görmek zor günlerin geride kalacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir