AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi ağlaması görmek

Kahve falında kedi ağlaması görmek

Kahve falında kedi ağlaması görmek huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, kısmetinizin açılacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, gelirinin azalacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi ağlaması gördüyseniz:

  • İnsanlar şikayet veya eleştirilere aşırı tepkiler verebilirler.

Kahve falında ağzında kedi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedi ağlaması görmek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına delalettir.

Kahve falında kedi ağzında fare görmek engel teşkil edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kedinin ağzında balık görmek üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine işarettir.

Kahve falında kedinin ağzında yılan görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına delalet eder.

Kahve falında kedinin ağzında fare görmek sağlık sorunlarından kurtulmaya, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağlayan kedi görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzı açık çanta görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir