AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden birinin düştüğünü görmek

Kahve falında merdivenden birinin düştüğünü görmek

Kahve falında merdivenden birinin düştüğünü görmek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, canının ve malının garantide olacağına, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, insanların hayır dualarının alınacağına delalet eder.

Kahve falında merdivenden birinin düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı olayları net olarak yorumlamakta veya neler olup bittiğini anlamakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında çocuğunun merdivenden düştüğünü görmek çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında merdivenden düşerek ölmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenden düşen birini görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında merdivenden düşen birini kurtarmak sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, başarılarının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında merdiven düştüğünü görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına işarettir.

Kahve falında birinin merdivenlerden düştüğünü görmek başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında merdivenden düşerken görmek ilerleyeceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin merdivenden düştüğünü görmek sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir