AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun merdivenden düştüğünü görmek

Kahve falında oğlunun merdivenden düştüğünü görmek

Kahve falında oğlunun merdivenden düştüğünü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında oğlunun merdivenden düştüğünü gördüyseniz:

  • Geç kalmış sayılmazsınız.

Kahve falında oğlunun merdivenden düştüğünü görmek fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına delalet eder.

Kahve falında merdivenden düşecek gibi olmak uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, daha çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında merdivenden düşürülmek daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının merdivenden düştüğünü görmek bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında merdiven düştüğünü görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenden düşerek ölmek Allah katında güzel mükafatlar almasına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında çocuğu merdivenden düşürmek musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin merdivenden düştüğünü görmek kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir