AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını kör olarak görmek

Kahve falında başkasını kör olarak görmek

Kahve falında başkasını kör olarak görmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, adının yayılacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasını kör olarak gördüyseniz:

  • Samimi olmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında kör güvercin görmek sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında körle konuşmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına işaret eder.

Kahve falında kör bebek görmek kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında başka birinin kör olduğunu görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine alamet eder.

Kahve falında gözü kör adam görmek ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babayı kör görmek bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına yorulur.

Kahve falında bir gözü kör görmek işin düzeltileceğine, sorunların artacağına işarettir.

Kahve falında sevgilisini kör görmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir