AnaSayfa / Genel / Kahve falında körle konuşmak

Kahve falında körle konuşmak

Kahve falında körle konuşmak kötü ve tatsız sözler işiteceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında körle konuşmak gördüyseniz:

  • Doğrulara ulaşabilmek, gerçekleri öğrenebilmek için çok hassas çalışmalar yapmanız gerekebilir.

Kahve falında körle konuşmak uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında kör biriyle konuşmak hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kör gibi olmak kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunu kör görmek zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine yorulur.

Kahve falında kocasının kör olduğunu görmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kör fare görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında sevgilisini kör görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına delalet eder.

Kahve falında bir insanın kör olduğunu görmek umutlarını kaybedeceğine, aradaki buzların eritileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir