AnaSayfa / Genel / Kahve falında kör güvercin görmek

Kahve falında kör güvercin görmek

Kahve falında kör güvercin görmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine işarettir.

Kahve falında kör güvercin gördüyseniz:

  • Esnek olmanızda fayda var.

Kahve falında kör güvercin görmek bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kör insana yardım etmek hayırlı bir karar verileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında gözü kör bebek görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine delalettir.

Kahve falında kör kuyu görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşını kör olarak görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine işaret eder.

Kahve falında kör adamla evlenmek adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında kör göz görmek özel hayatında mutluluğu yakalamasına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kör olduğunu sanmak bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir