AnaSayfa / Genel / Kahve falında kör bebek görmek

Kahve falında kör bebek görmek

Kahve falında kör bebek görmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında kör bebek gördüyseniz:

  • Seçimleriniz diğerlerini rahatsız edebilir veya karşıt fikirleriyle mücadele etmeniz gerekebilir.

Kahve falında gözü kör bebek görmek kendisine ev alacağına, hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kör bebek görmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında körlere yardım etmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, iç sıkıntısına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birini kör görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kör bir adamla evlenmek bazı sorunlar ile karşılaşacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kör ayı görmek aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yakınını kör görmek kişinin bir süre zorluk çekeceğine, üçüncü gözünün açılacağına işarettir.

Kahve falında birinin gözlerinin kör olduğunu görmek ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir