AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisini kör görmek

Kahve falında sevgilisini kör görmek

Kahve falında sevgilisini kör görmek zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına delalettir.

Kahve falında sevgilisini kör gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bazı kişiler size ilginç seçenekler sunabilirler.

Kahve falında sevgiliyi kör görmek evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kör sevgili görmek onurlu bir hayat süreceğine, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine yorulur.

Kahve falında sevgilisini kör görmek falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin kör olduğunu görmek sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, her zaman hürmet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen kişiyi kör görmek hastalıkların yakınına uğramayacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözleri kör görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yarı kör olmak kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş babayı kör görmek maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir