AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin kör olduğunu görmek

Kahve falında başka birinin kör olduğunu görmek

Kahve falında başka birinin kör olduğunu görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, işinde zarar edeceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına delalettir.

Kahve falında başka birinin kör olduğunu gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında başka birini kör görmek çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, uzaktan haberler işiteceğine yorulur.

Kahve falında başka birinin kör olduğunu görmek aradığı aşkı bulacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında başka birinin gözünün kör olduğunu görmek ters giden olayların düzeltileceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine işarettir.

Kahve falında kardeşini kör görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kör kıza yardım etmek karşına hayırlı kapıların açılacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kör bir adam görmek çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, çok iyi işler yapılacağına delalettir.

Kahve falında ölünün kör olduğunu görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına delalettir.

Kahve falında annemi kör görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir