AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını kısa saçlı görmek

Kahve falında başkasını kısa saçlı görmek

Kahve falında başkasını kısa saçlı görmek ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, yarınlarına inanacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, maddi açıdan ferahlayacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine delalettir.

Kahve falında başkasını kısa saçlı gördüyseniz:

  • Sizi heyacanlandıran bir konuya harcama yapmanız da olasıdır.

Kahve falında kısacık saç kestirmek yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına alamet eder.

Kahve falında saçını çok kısa görmek bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, çevreye karşı itibarın artacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kızı kısa saçlı görmek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı çok kısa kestirmek elinin de bolluk göreceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına inanılır.

Kahve falında kısa ve düz saçlı olduğunu görmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının saçlarını kısa görmek maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlarının kısa olduğunu görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında saçını kısa kestiğini görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir