AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını çok kısa görmek

Kahve falında saçını çok kısa görmek

Kahve falında saçını çok kısa görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçını çok kısa gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizden veya bilginizden fayda sağlayabilecek kişilerle iş birliği içerisine girebilir veya yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Kahve falında saçlarını kısa görmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kısa olan saçı uzun görmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği kızı kısa saçlı görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, eve kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçın çok kısa kesildiğini görmek girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarını kısacık kesmek kendi işini kuracağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin saçlarını kısa görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında eşini kısa saçlı görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz kısa saç görmek sorunlarının artacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir