AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kızı kısa saçlı görmek

Kahve falında sevdiği kızı kısa saçlı görmek

Kahve falında sevdiği kızı kısa saçlı görmek fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kızı kısa saçlı gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız veya iş yaptığınız kişilerle tartışmamaya özen gösterin.

Kahve falında sevdiği kızı kısa saçlı görmek ekmek ve dünya malı alacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kızını kısa saçlı görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına işarettir.

Kahve falında kızının saçını kısa görmek kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin saçlarını kısa görmek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin saçını kısa görmek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini kısa saçlı görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğini kısa boylu görmek dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının saçını kısa görmek yeni bir ortaklık kurulacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir