AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısacık saç kestirmek

Kahve falında kısacık saç kestirmek

Kahve falında kısacık saç kestirmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hobilerine eğileceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, ilerleyemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kısacık saç kestirmek gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilir veya belli işleri tamamlamayabilirler.

Kahve falında saçını çok kısa kestirmek kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında saçımı kısa kestirmek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya yorulmaktadır.

Kahve falında saçını kısa kestirmiş görmek daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, başka kimselere de yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kısacık saç kestirmek maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında saçlarını çok kısa kestirmek itibar kazanacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında saçını kısa kestirdiğini görmek başarı kaydedeceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına delalet eder.

Kahve falında kısa saç kestirdiğini görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına alamet eder.

Kahve falında saçlarını kısa kestirdiğini görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, keder yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir