AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarının kısa olduğunu görmek

Kahve falında saçlarının kısa olduğunu görmek

Kahve falında saçlarının kısa olduğunu görmek kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, hep onlara layık olmaya çalışacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, rızkının çoğalacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarının kısa olduğunu gördüyseniz:

  •  Bu anlamda seçeneklerinizin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında sevdiği kızı kısa saçlı görmek çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin saçını kısa görmek gülen yüzünün solacağına, zamanının boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının saçının kısa olduğunu görmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında saçımın kısa olduğunu görmek hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, hayaller kurulacağına inanılır.

Kahve falında siyah ve kısa saç görmek parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kısa ve düz saçlı olduğunu görmek zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına alamet eder.

Kahve falında saçı uzun olduğu halde kısa görmek çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına delalet eder.

Kahve falında kendi saçını kısaltmak mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir