AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kısa kestiğini görmek

Kahve falında saçını kısa kestiğini görmek

Kahve falında saçını kısa kestiğini görmek yorucu geçen bir döneme girileceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçını kısa kestiğini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerine kulak vermelisiniz.

Kahve falında saçını kısa kestirdiğini görmek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçını kısa kestiğini görmek çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına inanılır.

Kahve falında saçı çok kısa kestirmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçımı kısa kestirmek zorluk ve zahmete düşeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saç kısa kestirmek lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçı kısacık kestirmek yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, istenmediğiniz bir yere gitmeye alamet etmektedir.

Kahve falında kısa saç kestirmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kısacık saç kestirmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, sözler sarf edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir