AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa ve düz saçlı olduğunu görmek

Kahve falında kısa ve düz saçlı olduğunu görmek

Kahve falında kısa ve düz saçlı olduğunu görmek sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, şan şöhret kazanacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına delalet eder.

Kahve falında kısa ve düz saçlı olduğunu gördüyseniz:

  • Yeni fırsatlar da söz konusu olabilir.

Kahve falında kısa ve düz saçlı olduğunu görmek umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, işinde profesyonel kimse olacağına delalettir.

Kahve falında düz kısa saç görmek acıların ve gözyaşının dineceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kısa düz saç görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında saçları düz görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçının düz olduğunu görmek başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında uzun düz saç görmek kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında düz saç görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi saçını düzleştirmek parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir