AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının saçlarını kısa görmek

Kahve falında başkasının saçlarını kısa görmek

Kahve falında başkasının saçlarını kısa görmek kazançlı işler yapacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, iş hayatında terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında başkasının saçlarını kısa gördüyseniz:

  • Bazı konuların dışında kalmanızda, tüm gerçekleri öğrenmeden elinizi taşın altına sokmamanızda fayda var.

Kahve falında arkadaşının saçının kısa olduğunu görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, sağlık ve hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında kısa saç kesmek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin saçını kısa görmek hayali kurulan eve ulaşmaya, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarını kısa kesildiğini görmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına alamet eder.

Kahve falında saçının kısa kesildiğini görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin saçını kısa görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçların kısa görmek iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçları kısaltmak yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, düşmanından kurtulmaya alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir