AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağını kaşımak

Kahve falında ayağını kaşımak

Kahve falında ayağını kaşımak zor durumların biteceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, daha fazla rızık elde edileceğine, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine delalet eder.

Kahve falında ayağını kaşımak gördüyseniz:

  • Getirisi olacak anlaşmalar, satışlar veya istediğiniz bir malın alımı gerçekleşebilir.

Kahve falında ayağını kaşımak işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak kaşımak iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında burnunu kaşımak kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına yorulur.

Kahve falında bacağını kaşımak endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulağını kaşımak kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, kalıcı başarıyı yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında alnını kaşımak baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırt kaşımak maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin sırtını kaşımak gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir