AnaSayfa / Genel / Kahve falında el kaşımak

Kahve falında el kaşımak

Kahve falında el kaşımak sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına, ün sahibi olacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el kaşımak gördüyseniz:

  • Çok ağır bir tepki görebilirsiniz.

Kahve falında elini kaşımak başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında el kaşımak kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalettir.

Kahve falında sırt kaşımak Allah’ın sevgisini kazanacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kulağını kaşımak hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, oldukça uzun bir yolculuğa işarettir.

Kahve falında göz kaşımak birçok ortaklık kurulacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birinin sırtını kaşımak işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtını kaşımak ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında baş kaşımak çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir