AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini kaşımak

Kahve falında elini kaşımak

Kahve falında elini kaşımak elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında elini kaşımak gördüyseniz:

  • Altından kalkılması gereken çok sayıda iş veya halledilmesi lazım gelen karışıklıklar olabilir.

Kahve falında el kaşımak bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine rivayet eder.

Kahve falında elini kaşımak gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine yorulur.

Kahve falında baş kaşımak atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, mutlu olacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında kendini kaşımak ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafayı kaşımak pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin sırt kaşımak pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kol kaşımak iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, çok üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göz kaşımak telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir