AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafayı kaşımak

Kahve falında kafayı kaşımak

Kahve falında kafayı kaşımak doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, borçlarının biteceğine, fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafayı kaşımak gördüyseniz:

  • Evinizde bazı ufak tefek tamirat sorunları çıkabilir.

Kahve falında kafasını kaşımak hedeflere ulaşılacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kafayı kaşımak ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafa kaşımak zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına yorulur.

Kahve falında baş kaşımak işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında başkasını kaşımak aile hayatının hayır getireceğine, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kendini kaşımak bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulağını kaşımak bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına işarettir.

Kahve falında birinin sırt kaşımak sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir