AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafa kaşımak

Kahve falında kafa kaşımak

Kahve falında kafa kaşımak kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında kafa kaşımak gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya evinizi ilgilendiren düzenlemelerin gözden geçirilmesi gerekebilir ya da olayları fazlaca büyütebilirsiniz.

Kahve falında kafa kaşımak çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kafayı kaşımak sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafasını kaşımak çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin sırtını kaşımak kazancı arttıracağına, keyfe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünü kaşımak sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında göz kaşımak sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtını kaşımak sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında bir erkeğin sırtını kaşımak alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir