AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kaşımak

Kahve falında saçını kaşımak

Kahve falında saçını kaşımak yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sermaye elde edeceğine, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına yorulur.

Kahve falında saçını kaşımak gördüyseniz:

  • İleriye dönük adımlar üzerinde durmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında saçını kaşımak kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine işaret eder.

Kahve falında saç kaşımak huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünü kaşımak iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtını kaşımak karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, geleceğine bakacağına alamet eder.

Kahve falında göbek kaşımak istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, çok zengin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin sırtını kaşımak geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini kaşımak uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında ayak kaşımak bundan güç ve cesaret alacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir