AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sazan balığı görmek

Kahve falında çok sazan balığı görmek

Kahve falında çok sazan balığı görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında çok sazan balığı gördüyseniz:

  • Fikir ayrılıklarının oluşturacağı çatışmaları fazla büyütmemeniz gerekiyor.

Kahve falında çok sazan balığı görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına inanılır.

Kahve falında büyük sazan balığı yakalamak aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına yorulur.

Kahve falında sazan balığı tutmak bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, övgü dolu sözler işiteceğine yorulur.

Kahve falında büyük sazan balığı tutmak iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük sazan balığı görmek ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında sazan balık tutmak bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, sağlıklı bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında sazan görmek amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, ekmeğine leke süreceğine rivayet eder.

Kahve falında aynalı sazan görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir